Cookies

Co jsou to Cookies?

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaši návštěvu webu.

Jaké cookies používáme?

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:

  • konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení
  • analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
  • esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu

Jaké osobní údaje zpracováváme?

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

Účely zpracování osobních údajů

Můžeme zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Inzerci využíváme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran.

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu vedoucí na naše webové stránky, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naší webovou stránkou.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu TRIHORSE s.r.o., se sídlem Dělnická 691/49, Děčín 6, 405 02, Česká republika, IČ: 28725344, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“ udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR).

Kódy třetích stran

Na tomto webu používáme kódy od společností Google, které nám pomáhají analyzovat chování návštěvníků webu.

Google Analytics

Tyto stránky využívají službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače, umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) budou společností Google přeneseny a uloženy na serverech ve Spojených státech.

Google bude užívat tyto informace pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na http://www.google.com/intl/cs/privacy/privacy-policy.html.

Pokud chcete zabránit sledování, můžete instalovat doplněk do vašeho webového prohlížeče http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Reklamní nástroje využívané pro personalizované reklamy

  1. Facebook Pixel a cookies
    • sleduje aktivitu návštěvníků na webu
    • návštěvníky identifikuje mezi uživateli Facebook
    • na základě aktivity uživatelům zobrazujeme další relevantní reklamu
    • Zásady používání Facebook cookies: https://www.facebook.com/policies/cookies/.
  2. Google AdWords
    • reklamní systém ukládá návštěvníkům našeho webu soubory cookies 
    • díky tomu vám můžeme zobrazovat relevantní personalizovanou reklamu
    • Zásady ochrany osobních údajů Google, Inc.: https://policies.google.com/privacy.
  3. Seznam Sklik

Internet Explorer 7.x

  • Spustit Internet Explorer
  • V nabídce Nástroje, vyberte Možnosti Internetu
  • Vyberte záložku Osobní údaje
  • Klikněte na tlačítko Upřesnit
  • Zaškrtněte pole Přepsat automatickou správu souborů cookie, poté zaškrtněte pole Vždy povolit soubory cookie relací
  • Klikněte na tlačítko OK
  • Znovu potvrďte tlačítkem OK
  • Vypněte a zapněte svůj Internet Explorer

Mozilla/Firefox

  • Klikněte v pravém horním rohu na symbol Menu – tři vodorovné čárky
  • Klikněte na nabídku Možnosti
  • Přejděte na záložku Soukromí
  • Klikněte na roletovou nabídku Nastavení historie a vyberte možnost Použít pro historii vlastní nastavení
  • Zaškrtněte pole Povolit serverům nastavovat cookies a v roletové nabídce Povolit cookies třetích stran vyberte hodnotu Vždy
  • Uložte změny kliknutím na tlačítko OK
  • Vypněte a zapněte Mozillu/Firefox

Chrome

  • Klikněte v pravém horním rohu na symbol Menu – tři vodorovné čárky
  • Klikněte na položku Nastavení
  • Přejděte na záložku Nastavení (v levém menu)
  • Klikněte na nabírku Zobrazit rozšířené nastavení…
  • Kliokněte na tlačítko Nastavení obsahu…
  • V oddíle Soubory cookie vyberte možnost Povolit nastavení místních dat (doporučeno)
  • Potvrťe volbu tlačítkem Hotovo
  • Vypněte a zapněte Chrome

Opera 7-12

  • Klikněte v menu na položku Nastavení a v zobrazeném podmenu Nastavení
  • Klikněte na položku Pokročilé volby
  • V levém sloupci vyberte záložku Cookies/
  • Zaškrtněte pole Přijímat soubory cookies
  • Uložte změny kliknutím na tlačítko OK
  • Vypněte a zapněte Operu

Opera 15+

  • Klikněte v menu na položku Nastavení
  • V levém sloupci vyberte záložku Soukromí & bezpečnost
  • Zaškrtněte pole Přijímat všechny cookies
  • Změny se uloží automaticky
  • Vypněte a zapněte Operu

Chrome pro Android

  • V telefonu či tabletu Android spusťte aplikaci Chrome.
  • Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Další a poté Nastavení.
  • Klepněte na Nastavení webu a poté Soubory cookie.
  • Vedle položky Soubory cookie aktivujte nebo deaktivujte přepínač.
  • Volitelné: Můžete povolit soubory cookie třetích stran.

Safari pro iPhone

  • Klepněte na nabídku Nastavení > Safari > Blokovat cookies.
  • Vyberte jednu z těchto možností: Povolit pouze z aktuální webové stránky, Povolit z navštívených webových stránek nebo Vždy povolit.